mandag den 9. april 2012

brownies med hvid chokolade


125g smør
125g mørk chokolade
1/2 stang vanilie eller 1tsk vanilie sukker
300g brunfarin
125g hvedemel
1/2 tsk groft salt (kan undlades)
1 tsk bagepulver
2 æg
ca. 100-150g hvid bage fast chokolade..

(der kan tilsættes 2 æg mere, så bliver kagen lidt mere luftig og stabil)

kom smøret i en gryde og smelt det, tag det af varmen og tilsæt chokoladen.. nå det hele er smeltet, kommes vanilien i, tilsæt den brunefarin og rør godt.. vej mel, salt og bagepulver af sammen og rør det i chokolade massen, kom æggene i og rør det hele til en ensartet masse.. til sidst tilsættes hvid chokolade..
kommes i en smurt eller foret form.

bages ved 175c i ca 25-30 min..


Tak til Birthe, for den lækre opskrift.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar